A márka

A valódi bőr viselése nem más, mint szenvedély. A kesztyű pedig maga a szenvedély érintése.

tovább »

Kölcsönhatás. Röviden ez a KARMA kesztyűk üzenete a mai ember számára. Amikor ugyanis minőségi ruhadarabot választunk, az aktívan visszahat a személyiségünkre. Elégedettséget, tartást és büszkeséget ad.
  
Hagyományos manufakturális gyártás:
 A KARMA kesztyű különlegessége, hogy több mint 150 éves múltra visszatekintő kézi szabásos technológiával készül. Többek között ennek köszönheti magas minőségét és időtállóságát. A KARMA modellek többségének finom eleganciáját az elsősorban Európai gyártókra jellemző stepp varrás adja.
  
Minőségi alapanyagok:
Kizárólag ellenőrzött eredetű és magas minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra a KARMA  kesztyűk gyártásánál, melyet eredet és minőségi bizonyítványokkal tudunk alátámasztani. A felhasznált alapanyagok közül a leggyakrabban használt olasz bárány nappa bőr eszenciáját az adja, hogy száradás közben átjárja a sós nápolyi levegő, mely biztosítja a puha és szenvedélyes érintést.
  
Divatos:
A standard modellek és színek mellett fontos, hogy a kollekció egyes darabjai az éppen aktuális divatirányzatnak is megfeleljenek. Így ennek érdekében minden évben két alkalommal a szezonnak megfelelő új modellekkel bővítjük már meglévő palettánkat.